De Beste Taalscholen in Vejer de la Frontera 2024 (vanaf 205 €)

Onlangs beoordeelde Spaans scholen in Vejer de la Frontera

Colegio de Español La Janda

Ik begon de cursus als een complete beginner en na 30 uur één-op-één lessen had ik de basis van het Spaans onder de knie, in ieder geval genoeg om een gesprek te voeren. De lessen die ik heb gehad, hebben me een goede basis gegeven waarop ik mijn... more

Colegio de Español La Janda

Ik hield van de sfeer: rustig, kleine school, natuur, klein dorp en de mensen. Ik heb liever een kleine school. Ik wil dat je zo'n sfeer vasthoudt. more


SOORTEN CURSUS Spaans

Naar wat voor soort taalcursus Spaans bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Spaans

Algemene cursussen Spaans zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Spaans willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Vejer de la Frontera hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Spaans voor kinderen

Deze zomercursussen Spaans zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Spaans willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Specialiteit

Cursussen Spaans naar interesse

Interessecursussen Spaans zijn voor degenen die Spaans willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.