De 12 Beste Taalscholen in Marbella 2024 (vanaf 56 €)

Onlangs beoordeelde Spaans scholen in Marbella

MISS - Marbella International Spanish School

Mijn vier weken bij MISS Marbella waren een geweldige ervaring en ik had het geluk een leraar te hebben die erin slaagde niet alleen de taal maar ook de cultuur in Spanje op te nemen. Ze was geweldig, want op 65-jarige leeftijd was ik een beetje... more

MISS - Marbella International Spanish School

De docenten zijn erg vriendelijk en zijn uitermate bekwaam om alles op het voor jou geschikte tempo uit te leggen. Ik heb maar een paar lessen gevolgd omdat ik al in Spanje woonde. De locatie van de school is goed omdat het dichtbij het centrum ligt... more


SOORTEN CURSUS Spaans

Naar wat voor soort taalcursus Spaans bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Spaans

Algemene cursussen Spaans zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Spaans willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Marbella hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Spaans voor kinderen

Deze zomercursussen Spaans zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Spaans willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Spaans examen

Examenvoorbereidingscursussen Spaans zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Spaans om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Specialiteit

Cursussen Spaans naar interesse

Interessecursussen Spaans zijn voor degenen die Spaans willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.