Wij zijn een team van taal en technologie enthousiastelingen dat de beste zoeksite voor taalcursussen bouwt.

Ons doel is om de pijn te nemen uit het plannen van uw taalbad ervaring. We ontwierpen onze site om u te helpen eenvoudig duizenden cursussen te vergelijken in een keer. Wilt u uren besteden aan het zoeken elke taalschool website zelf, dat is een optie. Als u liever een eenvoudiger manier om het vinden van een goede deal, kunnen wij u helpen. Onze site presenteert natuurlijk resultaten op een manier die u toelaat om de beste cursus voor u kiezen in één oogopslag.

Bij Language International, willen we uw ervaring beter te maken en zet het plezier terug in de planning van uw taalcursus.


Maak kennis met onze stichters

Karen Ong
Karen Ong

Chief executive officer

Haar passie voor talen en verschillende culturen leidde haar naar Language International starten. Karen is een taal en reizen liefhebber, spreekt 6 talen (en op dit moment Duits te leren, haar zevende), en reisde naar meer dan 100 steden in 6 continenten.

Language International is een voortzetting van haar interesse in het faciliteren van de taal en culturele uitwisseling. Voordat u begint met Language International, richtte ze MyHappyPlanet.com , een peer-to-peer taal uitwisseling plaats. Karen heeft een MBA van Harvard Business School waar zij ontving de Robert F. Jasse Award.

Michael Reich
Michael Reich

Chief financial officer

Michael spreekt Engels, Duits en Frans vloeiend, en is nu het leren van Chinees. Hij werd geboren in Duitsland en studeerde in Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten. Hij overziet nu onze verkoop- en financiële functies bij Language International.

Voordat Language International, richtte hij UpDown.com , een virtuele investeren site, en was een eigenaar van Spirit Link GmbH , een IT-adviesbureau. Michael heeft een MBA-diploma van Harvard Business School en een bachelor's degree in business administration aan de University van Reutlingen in Duitsland en de Reims Management School in Frankrijk.

Simone Reich
Simone Reich e-mail Simone »

Teamleider en studieadviseur (Duits, Spaans, Frans, Engels)

Simone leidt onze student adviseren team en adviseert ook onze Duits, Frans en Spaans-sprekende studenten. Ze werd geboren in Duitsland maar woont in Colombia voor een jaar en in Egypte voor 4 jaar.

Ze heeft een masters degree in de antropologie, Latijns-Amerikaanse studies, en de psychologie van Universiteit van Hamburg . Ze is ook een beëdigd vertaler, tolk, en vreemde taal correspondent voor Spaans en Frans. Voordat hij bij Language International, werkte ze als PADI Staff Instructor in Dahab, Egypte.

Michele Bianchini
Michele Bianchini e-mail Michele »

Studieadviseur (Italiaans, Frans, Deens, Engels)

Michele adviseert onze Italiaans-, Frans- en Deens-sprekende studenten. Hij groeide op in Sardinië, studeerde in Dijon, ging naar de universiteit in Pisa, werkte in Kopenhagen en Malta, en woont nu in Berlijn. Naast de Italiaanse, hij spreekt Frans en Deens.

Hij heeft een triple master's degree in Europese literaire culturen uit Universiteit van Bologna , Universiteit van Thessaloniki en Universiteit van Haute Alsace . Hij heeft ook een bachelor's degree in de Europese literatuur en moderne talen uit Universiteit van Pisa .

Carla Oller
Carla Oller e-mail Carla »

Studieadviseur (Portugees, Spaans)

Carla adviseert onze Portugees- en Spaanstalige studenten. Haar moeder is Portugees en haar vader is Spaans. Ze groeide op in Spanje en ging naar de universiteit in Brazilië.

Ze heeft een diploma in de sociale communicatie vanuit Hoge Onderwijsinstituut van Brasília - IESB in Brazilië en studeerde reclame en public relations op University van Girona in Spanje. Voordat hij bij Language International, werkte ze bij Communications Intelligence, waar ze created content in het Engels, Portugees en Spaans.

Iliana Pistoli
Iliana Pistoli e Iliana »

Studieadviseur (Frans, Grieks, Turks, Engels)

Iliana adviseert onze Frans-, Grieks- en Turks-sprekende studenten. Ze groeide op in Athene en is een inheemse Griekse spreker. Ze woonde in Parijs voor 4 jaar en studeerde Turks voor 6 jaar, dus ze spreekt Frans en Turks vloeiend.

Ze behaalde een bachelor's degree in het Turks van de Kapodistrian Universiteit van Athene en een master's degree in internationale betrekkingen en Turks van Institut National des Langues et Beschavingen Orientales-Langues O ' in Parijs. Ze werkte eerder voor MyToys , Migreurop , Griekse Raad voor Vluchtelingen , en Amnesty International .


Ons marketing team

Jesse Gildesgame
Jesse Gildesgame

Directeur strategische initiatieven en samenwerkingsverbanden

Jesse richt zich op dit moment over het inschakelen van business development medewerkers, content managers en projectmanagers ons netwerk van taalscholen over de hele wereld uit te breiden.

Jesse afgestudeerd aan Bowdoin College met een bachelor's degree in de filosofie en politieke wetenschappen. Hij in het buitenland studeerde ook aan de Universiteit van Kaapstad in Zuid-Afrika. Terwijl op de universiteit, Jesse was bestuurslid bij 9.11 WBOR en co-geleide Bloggen Buddies, een online initiatief in het onderwijs.

Rachel Ivanowsky
Rachel Ivanowsky

Partnerschap manager

Rachel helpt onze partner scholen ervoor zorgen dat hun inhoud op onze website accuraat, verhandelbare en up-to-date is. Ze spreekt Engels en Frans.

Ze is een recente Phi Beta Kappa afgestudeerd aan de Commonwealth Honors College op UMass Amherst , waar ze studeerde Franse, internationale betrekkingen, interpreteren, en vergelijkende literatuurwetenschap. Ze studeerde in Frankrijk op Université de Paris 7 : Diderot . In haar vrije tijd, meldt zij zich, koks, en blogs ( leren hoe om kikkerbilletjes te koken van Rachel ).


Onze finance en accounting team

Jun Ge
Juni Ge

Finance & accounting stagiair

Juni beheert de rekeningen Language International's betalen en te ontvangen. Zij spreekt vloeiend Chinees Mandarijn, Engels en Japans.

Ze heeft een master's degree in de actuariële wetenschappen Boston University en een bachelor's degree in de wiskunde en economisch beheer van de DePauw University . Ze werkte eerder als een actuarieel analist voor Sino Life Insurance in Shenzhen, China. Ze werkte ook als analist op ING Groep in Dalian, China.


U?

Wil je je gezicht hier te zien?

We zijn een snel groeiende start-up en we zijn enthousiast om verbinding te maken met uitzonderlijke individuen die geïnteresseerd zijn in deelname aan ons team.

Als u energie door onze missie van het veranderen van de manier waarop mensen vinden en ontdekken levensveranderende immersie programma's, willen we graag van u horen. Laat vallen ons een lijn op [email protected] .


Onze kantoren

Boston222 3rd Street, Suite 3130, Cambridge, Massachusetts, 02142, USA
BerlijnSchönhauser Allee 6/7, 10119, Berlijn, Duitsland