Populairste bestemmingen

Frans cursussen in Parijs met Language International
leer Frans
Parijs

14 scholen, 179 cursussen ga

Frans cursussen in Montréal met Language International
leer Frans
Montréal

14 scholen, 148 cursussen ga

Frans cursussen in Nice met Language International
leer Frans
Nice

9 scholen, 116 cursussen ga

SOORTEN CURSUS Frans

Naar wat voor soort taalcursus Frans bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Frans

Algemene cursussen Frans zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Frans willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in !region hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Frans voor kinderen

Deze zomercursussen Frans zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Frans willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Frans examen

Examenvoorbereidingscursussen Frans zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Frans om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Frans

Eén-op-één lessen zakelijk Frans zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Frans willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Frans.

Lerarenopleiding

Lerarenopleidingen Frans

Lerarenopleidingen Frans zijn voor leerkrachten die geïnteresseerd zijn in lesgeven in het Frans in het buitenland. Er is wereldwijd enorme vraag naar gekwalificeerde leraren Frans met vacatures in bijna elk land.

Professioneel

Cursussen professioneel Frans

Cursussen professioneel Frans zijn voor professionals die Frans willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Studeren en werken

Werk-studieprogramma's Frans

Werk-studieprogramma's zijn voor volwassenen die Frans willen leren en tegelijk professionele werkervaring op willen doen.

Specialiteit

Cursussen Frans naar interesse

Interessecursussen Frans zijn voor degenen die Frans willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.

Universiteit