De 2 Beste Taalscholen in Almería 2024 (vanaf 75 €)

Onlangs beoordeelde Spaans scholen in Almería

ALMERIA SPANISH SCHOOL

Mijn ervaring was een beetje gemengd. Amaya was erg aardig, gaf een leuke rondleiding door Almería en legde veel uit. Maar omdat er geen andere studenten waren, moesten mijn vriend en ik in één klas meedoen. Onze niveaus zijn veel te verschillend om... more

ALMERIA SPANISH SCHOOL

Ondanks dat Language International ons had verteld dat de school geschikt was voor mijn man, een beginner, en ikzelf, een halfgevorderde leerling, ontdekten we dat er één klas les gaf op een niveau van B1 tot B2. We besloten om het op de eerste dag... more


SOORTEN CURSUS Spaans

Naar wat voor soort taalcursus Spaans bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Spaans

Algemene cursussen Spaans zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Spaans willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Almería hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Spaans examen

Examenvoorbereidingscursussen Spaans zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Spaans om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Spaans

Eén-op-één lessen zakelijk Spaans zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Spaans willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Spaans.