De 6 Beste Taalscholen in Cádiz 2024 (vanaf 20 €)

Onlangs beoordeelde Spaans scholen in Cádiz

Spanish in Cadiz

Ik vond de ochtendlessen erg leuk, de middag (kl. 12 - 13.30 uur) iets minder. Dat geldt ook voor de docenten. Maar over het algemeen was het onderwijs goed. De grootte van de kamer en het aantal studenten was goed. Ik was erg teleurgesteld... more

K2 CADIZ

Ik heb erg genoten van mijn tijd bij K2 Cadiz. De warme en vriendelijke sfeer van de school maakte het gemakkelijk om zich snel te vestigen en het vertrouwen te hebben om tijdens de lessen te spreken. Mijn leraar hield haar lessen bezig met een... more


SOORTEN CURSUS Spaans

Naar wat voor soort taalcursus Spaans bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Spaans

Algemene cursussen Spaans zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Spaans willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Cádiz hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Spaans voor kinderen

Deze zomercursussen Spaans zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Spaans willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Spaans examen

Examenvoorbereidingscursussen Spaans zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Spaans om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Spaans

Eén-op-één lessen zakelijk Spaans zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Spaans willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Spaans.

Lerarenopleiding

Lerarenopleidingen Spaans

Lerarenopleidingen Spaans zijn voor leerkrachten die geïnteresseerd zijn in lesgeven in het Spaans in het buitenland. Er is wereldwijd enorme vraag naar gekwalificeerde leraren Spaans met vacatures in bijna elk land.

Professioneel

Cursussen professioneel Spaans

Cursussen professioneel Spaans zijn voor professionals die Spaans willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.