Populairste bestemmingen

Russisch cursussen in Sint-Petersburg met Language International
leer Russisch
Sint-Petersburg

9 scholen, 140 cursussen ga

Russisch cursussen in Kiev met Language International
leer Russisch
Kiev

4 scholen, 34 cursussen ga

Russisch cursussen in Moskou met Language International
leer Russisch
Moskou

6 scholen, 26 cursussen ga

SOORTEN CURSUS Russisch

Naar wat voor soort taalcursus Russisch bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Russisch

Algemene cursussen Russisch zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Russisch willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in !region hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Russisch examen

Examenvoorbereidingscursussen Russisch zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Russisch om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Russisch

Eén-op-één lessen zakelijk Russisch zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Russisch willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Russisch.

Lerarenopleiding

Lerarenopleidingen Russisch

Lerarenopleidingen Russisch zijn voor leerkrachten die geïnteresseerd zijn in lesgeven in het Russisch in het buitenland. Er is wereldwijd enorme vraag naar gekwalificeerde leraren Russisch met vacatures in bijna elk land.

Professioneel

Cursussen professioneel Russisch

Cursussen professioneel Russisch zijn voor professionals die Russisch willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Specialiteit

Cursussen Russisch naar interesse

Interessecursussen Russisch zijn voor degenen die Russisch willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.