Populairste bestemmingen

Portugees cursussen in Lissabon met Language International
leer Portugees
Lissabon

6 scholen, 68 cursussen ga

Portugees cursussen in Rio de Janeiro met Language International
leer Portugees
Rio de Janeiro

6 scholen, 48 cursussen ga

Portugees cursussen in Porto met Language International
leer Portugees
Porto

2 scholen, 16 cursussen ga

SOORTEN CURSUS Portugees

Naar wat voor soort taalcursus Portugees bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Portugees

Algemene cursussen Portugees zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Portugees willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in !region hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Portugees examen

Examenvoorbereidingscursussen Portugees zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Portugees om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Portugees

Eén-op-één lessen zakelijk Portugees zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Portugees willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Portugees.

Lerarenopleiding

Lerarenopleidingen Portugees

Lerarenopleidingen Portugees zijn voor leerkrachten die geïnteresseerd zijn in lesgeven in het Portugees in het buitenland. Er is wereldwijd enorme vraag naar gekwalificeerde leraren Portugees met vacatures in bijna elk land.

Professioneel

Cursussen professioneel Portugees

Cursussen professioneel Portugees zijn voor professionals die Portugees willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Studeren en werken

Werk-studieprogramma's Portugees

Werk-studieprogramma's zijn voor volwassenen die Portugees willen leren en tegelijk professionele werkervaring op willen doen.

Specialiteit

Cursussen Portugees naar interesse

Interessecursussen Portugees zijn voor degenen die Portugees willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.