De 8 Beste Taalscholen in Cartagena De Indias 2020 (vanaf 107 €)

Onlangs beoordeelde Spaans scholen in Cartagena De Indias

Centro Catalina Spanish School Cartagena

Niet naar deze school als u al wat Spaans weet en op zoek bent om meer te leren. Laten we beginnen met het feit dat er geen boeken zijn, dus u weet niet wat je studeert, waar je naartoe gaat of waar u bent geweest. Klassen zijn in principe... more

Centro Catalina Spanish School Cartagena

Ik ben echt blij met mijn ervaring in Centro Catalina. De school is heel goed georganiseerd, heeft veel van de studenten (in maart, werden we tussen de 25 en 40 leerlingen) te splitsen in kleine groep met homogene niveaus. Leerkrachten waren echt... more


SOORTEN CURSUS Spaans

Naar wat voor soort taalcursus Spaans bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Spaans

Algemene cursussen Spaans zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Spaans willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Cartagena De Indias hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Spaans examen

Examenvoorbereidingscursussen Spaans zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Spaans om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Spaans

Eén-op-één lessen zakelijk Spaans zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Spaans willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Spaans.

Professioneel

Cursussen professioneel Spaans

Cursussen professioneel Spaans zijn voor professionals die Spaans willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Studeren en werken

Werk-studieprogramma's Spaans

Werk-studieprogramma's zijn voor volwassenen die Spaans willen leren en tegelijk professionele werkervaring op willen doen.