De 10 Beste Taalscholen in Alicante 2019 (vanaf 50 €)

Onlangs beoordeelde Spaans scholen in Alicante

Berlingua International School

We waren slechts met z'n 3-en, dat was erg prettig. De lerares gaf goed en duidelijk les. Locatie was prima, toch nog een dik half uur rijden vanuit ons appartement. Heel fijn boek kregen we, zelf wel een schrift en schrijfgerei meenemen. We hadden... more

Berlingua International School

De leraar, de klas en het klaslokaal waren goed, inclusief de locatie van de school. Anders kan ik geen commentaar geven. Er waren geen activiteiten en ik had dat niet verwacht. De leraar was heel goed, maar ik wou dat ze Engels kon spreken.... more


SOORTEN CURSUS Spaans

Naar wat voor soort taalcursus Spaans bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Spaans

Algemene cursussen Spaans zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Spaans willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Alicante hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Spaans voor kinderen

Deze zomercursussen Spaans zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Spaans willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Spaans examen

Examenvoorbereidingscursussen Spaans zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Spaans om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Spaans

Eén-op-één lessen zakelijk Spaans zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Spaans willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Spaans.

Lerarenopleiding

Lerarenopleidingen Spaans

Lerarenopleidingen Spaans zijn voor leerkrachten die geïnteresseerd zijn in lesgeven in het Spaans in het buitenland. Er is wereldwijd enorme vraag naar gekwalificeerde leraren Spaans met vacatures in bijna elk land.

Specialiteit

Cursussen Spaans naar interesse

Interessecursussen Spaans zijn voor degenen die Spaans willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.

Universiteit