St Albans School of Languages

35 Market Pl, St Albans, England AL3 5DL, UK
courses

taalcursussen

Engels
Italiaans
Spaans
school
nearby

Populaire Engels taalscholen in de buurt van St Albans School of Languages

have-questions

Heeft u vragen?

Informatie aanvragen
owner

Bent u partner van St Albans School of Languages?

Als u eigenaar of beheerder bent van St Albans School of Languages, dan kunt u zich nu registreren voor gratis tools waarmee u uw vermelding kunt verbeteren, nieuwe beoordelingen mee kunt aantrekken en waarmee u kunt reageren op beoordelingen.

Manage my school profile »
photos

Foto's

  • St Albans School of Languages 1/8
  • St Albans School of Languages 2/8
  • St Albans School of Languages 3/8
  • St Albans School of Languages 4/8
  • St Albans School of Languages 5/8
  • St Albans School of Languages 6/8
  • St Albans School of Languages 7/8
  • St Albans School of Languages 8/8
map

Kaart

35 Market Pl
St Albans
England AL3 5DL
UK

School locatie

St Albans School of Languages ​​bevindt zich in een prachtig monumentaal pand. We zijn een kleine, vriendelijke school met een open inschrijving, zodat studenten op elk gewenst moment kunnen starten. Het schoolgebouw zelf is oud - niemand weet precies hoe oud eigenlijk is, maar ergens uit de late 17e eeuw - en bevindt zich midden in het stadscentrum, aan de oudste straat, naast het oorspronkelijke stadhuis. St Albans is een veilige, vriendelijke en typisch Engelse stad. De mensen van St. Albans houden van goed eten, en er zijn tientallen goede restaurants en cafés binnen een minuut lopen van de school.

Er zijn ook veel gezellige bars en clubs en het hele jaar door een programma met concerten en festivals. St Albans is de perfecte locatie om Londen te verkennen en ligt op slechts 25 minuten van het beroemde West End.

Nabijgelegen historische bezienswaardigheden zijn onder andere Gorhambury House, Hatfield House, Woburn Abbey en literaire bezienswaardigheden zoals het huisje van Milton en Shaw's Corner.

questions

Vragen & antwoorden

Heeft u vragen? Krijg antwoord van onze student adviseurs en medewerkers en oud-studenten van St Albans School of Languages.

Stel een vraag