D&R Native English

Diagonal Paraguay 458, Santiago, Región Metropolitana, Santiago, Chile
courses

taalcursussen

Engels
school
have-questions

Heeft u vragen?

Informatie aanvragen
owner

Bent u partner van D&R Native English?

Als u eigenaar of beheerder bent van D&R Native English, dan kunt u zich nu registreren voor gratis tools waarmee u uw vermelding kunt verbeteren, nieuwe beoordelingen mee kunt aantrekken en waarmee u kunt reageren op beoordelingen.

Manage my school profile »
photos

Foto's

  • D&R Native English 1/3
  • D&R Native English 2/3
  • D&R Native English 3/3
map

Kaart

Diagonal Paraguay 458, Santiago, Región Metropolitana
Santiago

Chile

School locatie

D&R Native English is een Engelse taalschool in Santiago, Chili. De school biedt Engelse taalcursussen aan studenten die hun spreek-, schrijf- en leesvaardigheid in het Engels willen verbeteren.
 
Bij 'Native English' hebben we een Brits-Chileense identiteit, omdat we persoonlijke banden hebben met zowel de culturen als de talen. Dit heeft ons in staat gesteld om een hechte relatie met onze studenten aan te gaan, waardoor we betere adviezen kunnen geven.

We besloten om 'Native English' op te richten na 10 jaar les te hebben gegeven in verschillende bedrijven en instellingen zoals AFP Habitat, Universidad Adolfo Ibañez, D & S / Walmart Chile, Emasa / Bosch, IMS Chile, Metso Chile, Deutsche Bank en Banco de Chile.
Ons hoofddoel is om het grote publiek dezelfde standaard te bieden, maar in een minder formele sfeer die ons meer vrijheid geeft om verschillende onderwerpen aan te pakken. In onze rol als docenten en directeuren bij 'Native English', willen we een vertrouwensband met studenten creëren door rechtstreeks met elk van hen te werken en ze een professionele service te bieden.

questions

Vragen & antwoorden

Heeft u vragen? Krijg antwoord van onze student adviseurs en medewerkers en oud-studenten van D&R Native English.

Stel een vraag