Conseil scolaire catholique Providence

7515 promenade Forest Glade, N8T 3P5,, Windsor, Ontario, Canada
courses

Alle cursussen

Conseil scolaire catholique Providence biedt de volgende soorten cursus aan:

beginnend bij
6.789 €
school
photos

Foto's

  • Anders 1/2
  • Gebouw van Conseil scolaire catholique Providence 2/2
visa

Visa assistentie

We kunnen geen visas voor studenten aanvragen. De school kan u echter wel met alle benodigde documentatie voorzien die u nodig heeft voor uw visa aanvraag.

Uw acceptatiebrief zal gratis naar uw huisadres per post worden gestuurd.

Vlucht en airport transfer

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Windsor based on your budget, schedule and preferences.

Reisverzekering

Studeer in het buitenland zonder zorgen met Language International's medische en persoonlijke effecten verzekeringsdekking. Wanneer u een cursus met ons reserveert, kunt u kiezen om een internationaal plan te kopen die niet alleen uw medische kosten dekt maar ook het verlies van persoonlijke spullen. U moet uw verzekering van te voren reserveren wanneer u registreert.

Lees meer omtrent ons verzekeringsplan »

lees meer...
map

Kaart

7515 promenade Forest Glade, N8T 3P5,
Windsor
Ontario
Canada

School locatie

De Providence Catholic School Board bedient studenten verdeeld over een grondgebied van meer dan 28.819 km2, waaronder de Windsor-Essex, Chatham-Kent, Lambton / Sarnia, London-Middlesex-Elgin, Woodstock / Oxford, Huron-Perth en Gray-regio's-Bruce. Ons uitgebreide netwerk van 23 basisscholen en 7 Franstalige katholieke middelbare scholen stelt meer dan 9.600 studenten in staat deel uit te maken van een grote, enthousiaste Franstalige katholieke schoolgemeenschap en een eersteklas opleiding te krijgen in een rijke, rechtvaardige en inclusieve leeromgeving .

Het onderwijssysteem van Ontario wordt beschouwd als een van de beste ter wereld; het heeft en voldoet aan hoge academische normen en het personeel is zeer bekwaam. Qua afstuderen stond de CSC Providence op de tweede plaats van alle schoolbesturen in de provincie. Op secundair niveau overschreden de studententestscores van het Bureau voor onderwijskwaliteit en verantwoording (EQAO) het provinciale gemiddelde met 85% in wiskunde (theoretisch niveau) en 90% (taalvaardigheidsniveau).

Naast het reguliere curriculum van Ontario bieden onze scholen een verscheidenheid aan programma's, zoals het International Baccalaureate (IB), Specialist High Skills Major, Dual Credits, COOP- en OYAP-programma's, Hockey Canada Skills Academy, dans- en volleybalscholen. Daarnaast worden veel extracurriculaire activiteiten en educatieve uitjes aangeboden aan leerlingen, allemaal met het doel studenten in staat te stellen zich intellectueel, fysiek en persoonlijk te ontwikkelen.

questions

Vragen & antwoorden

Heeft u vragen? Krijg antwoord van onze student adviseurs en medewerkers en oud-studenten van Conseil scolaire catholique Providence.

Stel een vraag
Prijzen weergeven