AMAUTA Spanish School

Along the Amazone River, Puerto Maldonado, Madre de Dios, Peru
courses

Alle cursussen

AMAUTA Spanish School biedt de volgende soorten cursus aan:

beginnend bij
627 €
school
photos

Foto's

  • AMAUTA Spanish School 1/16
  • AMAUTA Spanish School 2/16
  • AMAUTA Spanish School 3/16
  • AMAUTA Spanish School 4/16
  • AMAUTA Spanish School 5/16
  • AMAUTA Spanish School 6/16
  • AMAUTA Spanish School 7/16
  • AMAUTA Spanish School 8/16
  • AMAUTA Spanish School 9/16
  • AMAUTA Spanish School 10/16
  • AMAUTA Spanish School 11/16
  • AMAUTA Spanish School 12/16
  • AMAUTA Spanish School 13/16
  • AMAUTA Spanish School 14/16
  • AMAUTA Spanish School 15/16
  • AMAUTA Spanish School 16/16
reviews

Beoordelingen

100% aanbevolen

gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
1
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Onderwijskwaliteit
School faciliteiten
Sociale aktiviteiten
School locatie
Huisvesting

"It was a wonderful experience!"

Meike Zimmermann

I had never been to the rain forest before, so I was really impressed when I got there. I had taken Spanish classes in Cusco first and then decided to include in my plan a trip to the jungle while continuing my classes with my teacher. We did some really cool trips into the forests there - it was really fascinating; all the different plants and animals! I really liked that we also learned about our environment in our Spanish classes in Tambopata. I also loved the bungalows - so comfortable!
Thanks for the great experience!

lees meer...

Mijn waardering voor deze school

Onderwijskwaliteit
School faciliteiten
Sociale aktiviteiten
School locatie
Huisvesting
Studieduur
22 weken
Studie datum
10 Jul 2016 - 15 Dec 2016
Zou u deze school aanbevelen?
Ja
housing

Huisvesting

AMAUTA biedt de volgende soorten huisvesting aan:
student-residence

Studentenhuis - 4-persoons gedeelde kamer - Ontbijt, lunch en avondeten

Niet van toepassing
wekelijks

Student residence (on-campus) - 2/4-person shared room - Breakfast, lunch, and dinner

Leeftijdsgroep: 17 jaren oud en ouder
adres: Along the Amazon River, Puerto Maldonado, Madre de Dios, Peru
Locatie: Lodge Tambopata
Soort huisvesting: Studentenresidentie (on-campus)
Kamertype: 4-persoons gedeelde kamer
Maaltijden: Ontbijt, lunch en avondeten (21 maaltijden per week)
Faciliteiten: Tuin
Beschikbaarheid: januari - december
Aankomstdag: zondag, na 12:00
Vertrekdag: zaterdag, voor 12:00
Niet van toepassing
In Peru, kun je bij al onze locaties, met uitzondering van Lima, op onze campus wonen. Het studentenhuis in Cusco is ideaal voor degenen die graag dicht bij de school willen zijn en het leuk vinden om contact met andere studenten uit verschillende delen van de wereld te hebben. Dit is een zeer praktische optie; het geeft je de mogelijkheid om te leren en wonen in dezelfde plek, en onze school ligt op slechts een steenworp afstand van het centrale plein, de Plaza de Armas! In alle locaties - Cusco, Yanahuara en Tambopata - zijn er zowel een-en meerpersoonskamers, een eigen of gedeelde toiletten, en een gemeenschappelijke keuken en woonkamer. We hebben ook onze eigen chef die heerlijke fusion maaltijden voorbereid geinspireerd door de traditionele Andes en buitenlandse keuken. Ontbijt en een heerlijke huisgemaakte driegangen lunch zijn inbegrepen in deze optie.
visa

Visa assistentie

We kunnen geen visas voor studenten aanvragen.

Vlucht en airport transfer

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Puerto Maldonado based on your budget, schedule and preferences.

Reisverzekering

Studeer in het buitenland zonder zorgen met Language International's medische en persoonlijke effecten verzekeringsdekking. Wanneer u een cursus met ons reserveert, kunt u kiezen om een internationaal plan te kopen die niet alleen uw medische kosten dekt maar ook het verlies van persoonlijke spullen. U moet uw verzekering van te voren reserveren wanneer u registreert.

Lees meer omtrent ons verzekeringsplan »

lees meer...
map

Kaart

Along the Amazone River
Puerto Maldonado
Madre de Dios
Peru

School locatie

Dit programma biedt de unieke mogelijkheid om Spaans te studeren in de Peruaanse Amazone, in de TAMBOPATA-zone. Dit gebied, officieel gecreëerd in 1990, ligt in het zuidoostelijke deel van Peru, op slechts 25 minuten vliegen van Cusco. Het beslaat 5000 hectare grond en heeft veel te bieden voor de natuurliefhebbers: ongeveer 600 soorten vogels, 1200 soorten vlinders, 90 soorten zoogdieren en 120 soorten reptielen en amfibieën, allemaal in de verbazingwekkende omgeving van de romantische en indrukwekkende regenwoudvegetatie. Spaans in Tambopata is echt een unieke ervaring!

Spaanse groepscursussen worden aangeboden in combinatie met excursies in de jungle met een ervaren gids. Een deel van de lessen zal worden aangepast om de omgeving en de ecologie van het verbazingwekkende tropische regenwoud van Tambopata te bestuderen. AMAUTA-leraren van Cusco zullen de studenten gedurende de hele reis vergezellen, en garanderen daarmee ons hoge niveau van Spaanse lessen.

Dagelijkse activiteiten worden georganiseerd, zoals verschillende wandelingen door het trailsysteem waar we de dieren in het wild kunnen observeren; een bezoek aan het Sandoval-meer, waar we aan boord gaan van kleine kano's en peddelen om apen, schildpadden en misschien zelfs de familie van de Giant Otter te observeren; een bezoek aan de uitkijktoren van waaruit we kunnen genieten van de jungle en het vogelleven; de totale adrenaline-ervaring om van platform naar platform te vliegen in onze Canopy Zip Down; een nachtwandeling om insecten te observeren en te zoeken naar kaaimannen; een bezoek aan de vlinderboerderij; een typische kookles; een bezoek aan een lokale gemeenschap en de optie om het Monkey Island en de beroemde Macaw Clay Lick te bezoeken (tegen extra kosten).

Maldonado ligt in het prachtige regenwoud aan de kant van de rivier de Tambopata. Er zijn in totaal 24 ruime bungalows met een eigen panoramisch uitzicht, de meeste met een eigen badkamer en warm water. Er is een grote gemeenschappelijke eetzaal met een bar (drankjes niet inbegrepen) en een zwembad. Alle maaltijden zijn inbegrepen voor onze studenten. De 900 hectare grond rondom de lodge biedt de enthousiaste ontdekkingsreiziger kilometers wandelpaden die een verscheidenheid aan habitats doorkruisen.
Na deelname aan het SPAANS IN HET REGENWOUD-programma, zullen studenten het gevoel hebben dat hun Spaans en hun kennis van het regenwoud enorm zijn verbeterd. Dit is een uitstekende gelegenheid voor degenen die willen studeren, terwijl ze de christelijke sfeer van het Peruaanse regenwoud ervaren. Een onvergetelijke en unieke ervaring!

questions

Vragen & antwoorden

Heeft u vragen? Krijg antwoord van onze student adviseurs en medewerkers en oud-studenten van AMAUTA Spanish School.

Stel een vraag
Prijzen weergeven