Alexandrowitsch & Frauns GbR

Potsdamer Str. 98a, Berlin-Tiergarten, Berlin 10785, Germany
courses

taalcursussen

Duits
school
nearby

Populaire Duits taalscholen in de buurt van Alexandrowitsch & Frauns GbR

have-questions

Heeft u vragen?

Informatie aanvragen
owner

Bent u partner van Alexandrowitsch & Frauns GbR?

Als u eigenaar of beheerder bent van Alexandrowitsch & Frauns GbR, dan kunt u zich nu registreren voor gratis tools waarmee u uw vermelding kunt verbeteren, nieuwe beoordelingen mee kunt aantrekken en waarmee u kunt reageren op beoordelingen.

Manage my school profile »
photos

Foto's

  • Alexandrowitsch & Frauns GbR 1/4
  • Alexandrowitsch & Frauns GbR 2/4
  • Alexandrowitsch & Frauns GbR 3/4
  • Alexandrowitsch & Frauns GbR 4/4
map

Kaart

Potsdamer Str. 98a
Berlin-Tiergarten
Berlin 10785
Germany

School locatie

IFS Berlin is gevestigd in een indrukwekkend schoolgebouw uit het begin van de twintigste eeuw tussen de bomen en het groen. Dit zorgt voor een rustige sfeer, ideaal voor studeren in het hart van de stad. Studenten krijgen les in moderne, ruime klaslokalen en hebben ook toegang tot een computerlokaal. Regelmatige culturele tentoonstellingen en multiculturele evenementen maken het IFS Berlijn een populaire ontmoetingsplaats voor ‘Berlijners’ van alle nationaliteiten.

Het wordt niet centraler dan dit: slechts tien minuten lopen van de Potsdamer Platz en vijftien minuten van de boulevard Kurfürstendamm. Dankzij de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer zijn alle belangrijke punten van de stad gemakkelijk te bereiken.

questions

Vragen & antwoorden

Heeft u vragen? Krijg antwoord van onze student adviseurs en medewerkers en oud-studenten van Alexandrowitsch & Frauns GbR.

Stel een vraag