De 3 Beste Taalscholen in Chania 2019 (vanaf 25 €)

Onlangs beoordeelde Grieks scholen in Chania

Lexis, Centre of Greek Language & Culture

Maandag ochtend arriveerde ik op Lexis school. Ze vertelde me dat ik had een klasse van 2 uur die ochtend met één leraar, Vaggelo (een vrouw) en de klasse van een uur later die dag (alle privé), met Maria. Vaggelo niet echt mijn Griekse taalkennis... more


SOORTEN CURSUS Grieks

Naar wat voor soort taalcursus Grieks bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Grieks

Algemene cursussen Grieks zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Grieks willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Chania hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Grieks voor kinderen

Deze zomercursussen Grieks zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Grieks willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Business

Commercieel taalcursussen Grieks

Eén-op-één lessen zakelijk Grieks zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Grieks willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Grieks.

Professioneel

Cursussen professioneel Grieks

Cursussen professioneel Grieks zijn voor professionals die Grieks willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Specialiteit

Cursussen Grieks naar interesse

Interessecursussen Grieks zijn voor degenen die Grieks willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.