De 2 Beste Taalscholen in Boracay 2024 (vanaf 510 €)

Onlangs beoordeelde Engels scholen in Boracay

Paradise English Boracay Language Institute

De leraar is heel erg goed, de beste. als je van de katten houdt is het uitstekend om in de slaapzaal te leven, maar als je ze niet leuk vindt, niet omdat er veel katten rondhangen in alle kamers. more

Paradise English Boracay Language Institute

1. Niet alle docenten op de school waren moedertaalsprekers van het Engels. Meer dan de helft van hen zijn lokale Filipijnen. 2. Inheemse leraren Engels waren geen professionele leraren. 3. Tachtig procent van de studenten komt uit Azië (S.... more


SOORTEN CURSUS Engels

Naar wat voor soort taalcursus Engels bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Engels

Algemene cursussen Engels zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Engels willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Boracay hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Engels voor kinderen

Deze zomercursussen Engels zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Engels willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Specialiteit

Cursussen Engels naar interesse

Interessecursussen Engels zijn voor degenen die Engels willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.