De 3 Beste Taalscholen in Tunis 2024 (vanaf 22 €)

Onlangs beoordeelde Arabisch scholen in Tunis

ACT Center for Languages and Translation

Eind februari besloot ik mijn verblijf van zeven weken in Tunesië te beginnen met een cursus Arabisch van een week. Gelukkig vond ik het ACT-centrum en Simone Reich, en op magische wijze was binnen minder dan een week alles geregeld, inclusief mijn... more


SOORTEN CURSUS Arabisch

Naar wat voor soort taalcursus Arabisch bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Arabisch

Algemene cursussen Arabisch zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Arabisch willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Tunis hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Arabisch voor kinderen

Deze zomercursussen Arabisch zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Arabisch willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Business

Commercieel taalcursussen Arabisch

Eén-op-één lessen zakelijk Arabisch zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Arabisch willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Arabisch.

Specialiteit

Cursussen Arabisch naar interesse

Interessecursussen Arabisch zijn voor degenen die Arabisch willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.