De 5 Beste Taalscholen in Caïro 2019 (vanaf 47 €)

Onlangs beoordeelde Arabisch scholen in Caïro

Ahlan Arabic Centre Cairo

Ahlan Cairo is een talenschool die ik zeker aan iedereen die wil bestuderen van Arabisch in Cairo aanraden zou, want er een zeer goed evenwicht was tussen studeren en culturele activiteiten, waar je kan verkennen van Caïro en meer informatie over de... more

Ahlan Arabic Centre Cairo

Locatie was perfect en slechts 10 minuten van het metrostation. Faciliteiten waren uitstekend en de activiteiten waren geweldig. De leraar en de manager zijn super vriendelijk.Ik miste alleen met andere studenten rond omdat ik de enige in mijn klas... more


SOORTEN CURSUS Arabisch

Naar wat voor soort taalcursus Arabisch bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Arabisch

Algemene cursussen Arabisch zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Arabisch willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Caïro hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Arabisch examen

Examenvoorbereidingscursussen Arabisch zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Arabisch om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Professioneel

Cursussen professioneel Arabisch

Cursussen professioneel Arabisch zijn voor professionals die Arabisch willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Specialiteit

Cursussen Arabisch naar interesse

Interessecursussen Arabisch zijn voor degenen die Arabisch willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.