De 5 Beste Taalscholen in Amman 2020 (vanaf 73 €)

Onlangs beoordeelde Arabisch scholen in Amman

Ahlan World Jordan

Over het algemeen had ik een geweldige ervaring op de Ahlan Jordan School. Ik volgde een intensieve cursus van 4 weken, wat leidde tot een grotere woordenschat, een beter grammaticaal begrip van de structuur van de taal en veel spreken. Er moet... more

Ahlan World Jordan

De klassen waren interessant met kleine groepen. De docenten waren verschillend, maar over alles wat ze waren oke. Het was moeilijk te onthouden van de nieuwe ding goed genoeg, als ik had veel verschillende klassen.De locatie was oke, maar moeilijk... more


SOORTEN CURSUS Arabisch

Naar wat voor soort taalcursus Arabisch bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Arabisch

Algemene cursussen Arabisch zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Arabisch willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Amman hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Business

Commercieel taalcursussen Arabisch

Eén-op-één lessen zakelijk Arabisch zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Arabisch willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Arabisch.

Studeren en werken

Werk-studieprogramma's Arabisch

Werk-studieprogramma's zijn voor volwassenen die Arabisch willen leren en tegelijk professionele werkervaring op willen doen.

Specialiteit

Cursussen Arabisch naar interesse

Interessecursussen Arabisch zijn voor degenen die Arabisch willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.