De 5 Beste Taalscholen in Bogotá 2024 (vanaf 35 €)

Onlangs beoordeelde Spaans scholen in Bogotá

Global Language Education Experience

Ik ben zeer tevreden dat de lessen, zoals vooraf gecommuniceerd, uit slechts enkele studenten bestaan (in mijn geval maximaal 3 bij mij gerekend). Dit betekende dat de docent de nodige aandacht voor mij had en kon reageren op de dingen waar ik op... more

Global Language Education Experience

Ik ben Matthis, een Franse student in de voorbereidende klas voor grote business schools. Ik moest Spaans leren om een zeer selectieve wedstrijd te halen. Daarom waren grammaticaprecisie, vervoeging en spreektaal erg belangrijk om te leren en om een... more


SOORTEN CURSUS Spaans

Naar wat voor soort taalcursus Spaans bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Spaans

Algemene cursussen Spaans zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Spaans willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Bogotá hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Business

Commercieel taalcursussen Spaans

Eén-op-één lessen zakelijk Spaans zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Spaans willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Spaans.

Professioneel

Cursussen professioneel Spaans

Cursussen professioneel Spaans zijn voor professionals die Spaans willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Studeren en werken

Werk-studieprogramma's Spaans

Werk-studieprogramma's zijn voor volwassenen die Spaans willen leren en tegelijk professionele werkervaring op willen doen.