De Beste Taalscholen in Hongkong 2024 (vanaf 404 €)

Onlangs beoordeelde Koreaans scholen in Hongkong

Q Language

Klas: Zeer strak, zeer kleinDocent: goedLocatie: goedFaciliteiten: BadActiviteiten: slechtInfrastructuur: Jammer, vele malen zonder wc-papier, slechts één badkamer per verdieping, soms het gebouw was zonder water, het water voor het drinken was... more

Q Language

Op mijn eerste dag op de taalschool ik had dat "niveautest", of hoe ik het moet noemen, en ik was echt verrast met al die vragen, maar de leerkrachten hielp me en ik voelde me dankbaar. Mijn eerste week was werkelijk aardig, want we tien in de klas,... more


SOORTEN CURSUS Koreaans

Naar wat voor soort taalcursus Koreaans bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Koreaans

Algemene cursussen Koreaans zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Koreaans willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Hongkong hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Koreaans examen

Examenvoorbereidingscursussen Koreaans zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Koreaans om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Koreaans

Eén-op-één lessen zakelijk Koreaans zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Koreaans willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Koreaans.

Professioneel

Cursussen professioneel Koreaans

Cursussen professioneel Koreaans zijn voor professionals die Koreaans willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Studeren en werken

Werk-studieprogramma's Koreaans

Werk-studieprogramma's zijn voor volwassenen die Koreaans willen leren en tegelijk professionele werkervaring op willen doen.